Valorant Yeni Nesil Konsollar İçin Çıkış Yaptı

Valorant Yeni Nesil Konsollar İçin Çıkış Yaptı

Valorant için konsollar arası çapraz platform desteği mevcut ama oyun içerisindeki rekabetçiliği olumsuz etkilemesi ihtimaline bağlı olarak PC ile konsol arasında çapraz platform desteği bulunmuyor. Fakat Riot Games'in açıklamasına göre platformlar arası taşıma sayesinde oyuncular, PC'deki ilerlemelerini ya da skinlerini konsol sürümüne aktarabilecekler.

Riot Games, popüler FPS oyunu Valorant’ın nihayet yeni nesil konsollar için piyasaya sürüldüğünü duyurdu. 2020 yılında PC platformunda büyük bir başarı yakalayan oyun, artık PlayStation 5 ve Xbox Series X|S kullanıcılarına da hitap edecek.

Valorant’ın konsol versiyonu, yüksek kaliteli grafikler ve optimize edilmiş kontrollerle oyun deneyimini iyileştirecek. Konsol sürümünde, ekran yenileme hızları, daha akıcı bir gameplay ve konsol oyunları için özel olarak tasarlanmış kontroller dikkat çekiyor.


Popüler Kategoriler
Valorant NVIDIA Renk Ayarı Nasıl Yapılır?
Valorant NVIDIA Renk Ayarı Nasıl Yapılır?

Valorant'ta daha iyi bir oyun deneyimi elde etmek için NVIDIA renk ayarlarını optimize edebilirsiniz. Bu ayarlar, oyun içi görselleri daha canlı ve net hale getirebilir, bu da düşmanları ve oyun unsurlarını daha kolay fark etmenizi sağlar. Aşağıda, Valorant için NVIDIA renk ayarlarını nasıl yapabileceğinizi adım adım açıklayacağız.