Black Ops 6 Beta Süreci Başladı

Black Ops 6 Beta Süreci Başladı

30.08.2024 itibarıyla Call of Duty: Black Ops 6'nın beta süreci resmen başladı. İşte detaylar:

Beta Ne Kadar Daha Devam Edecek?

  • Beta Ödülleri

Merakla beklenen Call of Duty: Black Ops 6 oyununun beta süreci nihayet başladı! Activision, serinin en yeni oyunu olan Black Ops 6'yı denemek için oyunculara fırsat sunuyor. Beta süreci, oyunun tam sürümünden önce oyuncuların yeni mekanikler, haritalar ve modları denemelerine olanak tanıyor.

 

Beta Ne Kadar Daha Devam Edecek?

Birinci hafta sonu: 30 Ağustos – 4 Eylül 

Birinci hafta sonu, oyunu ön sipariş veren oyuncular için geçerli olacak ve 30 Ağustos'ta TSİ 10:00'da başlayıp 4 Eylül'de TSİ 10:00'da sona erecek.


İkinci hafta sonu: 6-9 Eylül 

İkinci Beta hafta sonu tüm oyunculara açık olacak ve 6 Eylül'de TSİ 10:00'da başlayıp 9 Eylül'de TSİ 10:00'da sona ermesi planlanıyor.


Beta Ödülleri

Call of Duty: Black Ops 6 beta sürecine katılan oyunculara aşağıdaki görselde bulunan içerikler hediye edilecek.

Black Ops 6 Beta Süreci Başladı


Beta Oyun Modları

Black Ops 6'nın beta sürümü, çeşitli oyun modlarını içeriyor. Klasik Team Deathmatch, Domination ve Search & Destroy modlarının yanı sıra, yeni eklenen "Extraction" modunu da deneyimleyebilirsiniz. Ayrıca, beta sürecinde üç yeni harita da yer alıyor: "Urban Strike", "Desert Storm" ve "Arctic Base". Bu haritalar, oyunculara farklı oyun stratejilerini deneme fırsatı sunuyor.


Beta Sürecine Nasıl Katılabilirim Diyorsanız:

Beta sürecine katılmak için oyuncuların ön sipariş vermesi gerekiyor. Ön sipariş veren oyuncular, kendilerine e-posta ile gönderilen kodları kullanarak oyunun beta sürümüne erişim sağlayabilirler. Ayrıca, beta sürecine katılan oyunculara tam sürümde kullanılabilecek özel bir oyun içi ödül de verilecek.


Call of Duty serisinin önceki oyunlarında olduğu gibi, Black Ops 6'nın da büyük bir heyecan yarattığını söylemek mümkün. Oyuncular, beta sürecinde oyunun yeni nesil grafiklerini, gelişmiş silah mekaniklerini ve yenilikçi oyun modlarını deneyimleyebilecekler. Beta süreci boyunca yapılan geri bildirimler, oyunun tam sürümünde daha iyi bir deneyim sunmak için kullanılacak.

Popüler Kategoriler
Valorant Yeni Nesil Konsollar İçin Çıkış Yaptı
Valorant Yeni Nesil Konsollar İçin Çıkış Yaptı

Valorant için konsollar arası çapraz platform desteği mevcut ama oyun içerisindeki rekabetçiliği olumsuz etkilemesi ihtimaline bağlı olarak PC ile konsol arasında çapraz platform desteği bulunmuyor. Fakat Riot Games'in açıklamasına göre platformlar arası taşıma sayesinde oyuncular, PC'deki ilerlemelerini ya da skinlerini konsol sürümüne aktarabilecekler.